goede reumatoloog

Meer resultaten voor goede reumatoloog

Reumatologie a.z. Vesalius.
Volg ons ook op. Uw internetbrowser ondersteunt geen javascript. Voor deze website is javascript vereist. U kunt deze melding oplossen door javascript aan te zetten. Uw internetbrowser is verouderd. Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.
Hier vind je goede dokters voor fibromyalgie. Facebook.
oktober 21, 2014 op 1057: am. Ik ben in het ziekenhuis van Asse geweest bij reumatoloog dr vanhoydonck, zij zit ook in Aalst in het OLV, zij stelde 2 weken geleden fibromyalgie vast bij mij. Ze is een zeer goede arts.
drs. K.M.A.C. Luijten Reumatoloog Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Eind 2008 ben ik bij de afdeling Reumatologie en Klinische Immunologie begonnen voor de laatste drie jaar van mijn specialisatie tot reumatoloog. Deze drie jaar heb ik verlengd tot vijf jaar om ook wetenschappelijk onderzoek te doen op het gebied van systemische auto-immuunziekten en dan met name de ziekte Systemische Lupus Erythematosus.
Reumatologie West-vlaanderen goudengids.be.
Ziekenhuizen, Medische centra, Ziekenhuis, Dermatologie, Gynaecologie, Oftalmologie, Radiologie, Neurologie, Anesthesiologie, Cardiologie, Urologie, Oncologie, Chirurgie, Diabetes, Psychiatrie, Otorinolaryngologie, Pediatrie, Geriatrie, Kaakchirurgie, Neurochirurgie, Echografie, Pulmonologie, Mammografie, Fysische geneeskunde, Traumatologie, Nucleaire geneeskunde, Sportgeneeskunde, Prenatale diagnostiek, Pathologische anatomie, Radiotherapie, Revalidatie, Depressie, Obesitas, Dementie, Reumatologie, Inspuitingen, Pijnbestrijding, Verloskunde.
Reumatologie Imeldaziekenhuis.
Naast jouw reumatoloog is zij het aanspreekpunt voor allerlei vragen, problemen of bezorgdheden in het kader van je reumatische aandoening en/of jouw behandeling. Een afspraak kan gemaakt worden via de afsprakendienst op 015 50 51 11. 32 15 50 50 11.
Reumatologie klinische immunologie UMC Utrecht.
Opleiding en onderwijs. Om onze hoogwaardige zorg ook in de toekomst te kunnen leveren, is een goede opleiding erg belangrijk. De afdeling Reumatologie Klinische Immunologie levert daarom een grote bijdrage aan de opleiding van studenten. Co-assistenten lopen stage op de afdeling.
raadpleging Reumatologie Volgens specialisme Raadplegingsgids.
Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis is een autonome verzorgingsinstelling. Het biedt hoogkwalitatieve, innovatieve, toegankelijke en veilige gezondheidszorg in een mensgerichte omgeving. Het is een openbaar ziekenhuis met respect voor éénieders levensvisie. Meer weten over het ASZ? T 32 053 76 41 11.
Reumatologie OLV Ziekenhuis Aalst.
Op onze dienst zijn 5 reumatologen actief. U kunt hen contacteren en raadplegen in onze drie campussen: Aalst, Asse en Ninove. Reumatologie staat in voor de diagnostiek, de behandeling en de zorg van patiënten met niet-traumatische aandoeningen aan het bewegingsstelseel.
Medizorg.
De praktijk reumatologie" Medizorg" zorgt voor de diagnose en behandeling van reumatische ziekten zoals reumatoide artritis, spondyloarthritis spondylitis ankylosans, jicht, lupus, sclerodermie, vasculitis, inflammatoire spierziekten, alsook reumatische aandoeningen bij kinderen en adolescenten. Ook de behandeling van andere oorzaken va musculoskeletale pijn bvb bursitis, carpal tunnel syndroom, weke delen reuma kan plaatsvinden.

Contacteer ons