lenzen met leesgedeelte en cilinder

Meer resultaten voor lenzen met leesgedeelte en cilinder

Multifocale lenzen OMC HanzeKliniek.
Wat is het verschil tussen multifocale en bifocale lenzen? Multifocale contactlenzen zijn ontworpen met een geleidelijke overgang tussen een sterkte voor het lezen aan de ene kant, en een sterkte voor het kijken naar voorwerpen op normale afstand aan de andere kant.
Alles wat je moet weten over contactlenzen Lenzenonlineshop, alle contactlenzen tot 70% goedkoper!
De sterkte of sfeerwaarde S wordt uitgedrukt in dioptrieën D. Veel mensen hebben ook een cilinder C. Deze heeft een bepaalde asrichting As. Bij multifocale glazen wordt het leesgedeelte Add aangegeven. De cijfers buiten de haakjes en gevolgd door geven verziendheid weer en de cijfers gevolgd door geven bijziendheid weer. De cijfers tussen haakjes geven astigmatisme C weer en de cijfers die volgen, zijn de graden en geven de richting van astigmatisme weer. Het gaat om verziendheid, met de volgende correctie: 150, voor beide ogen. De term Add: betekent een aanvulling additie op de correctie van verzien. De waarde van de toevoeging is altijd positief. Het kan zijn dat beide ogen niet dezelfde correctie hebben. Het gaat hier dan ook altijd om multifocale lenzen. Bestaan er contactlenzen met UV-bescherming? Zijn er contactlenzen met UV bescherming? Contactlenzen op zich bieden geen adequate bescherming tegen ultraviolet UV licht, zelfs niet als het gaat om contactlenzen met een UV laagje.
Miedema Optiek Leeuwarden Leesbril.
Zachte lenzen zijn comfortabeler en makkelijker om aan te wennen. Er zijn een aantal mogelijkheden zoals lenzen die een maand meegaan, lenzen die drie maanden meegaan, lenzen met cilinders én een leesdeel, enzovoorts. De veelheid aan mogelijkheden geeft al aan dat een prijs geven moeilijk is, maar de meest gekozen optie op dit moment, de maandlenzen, kost per halfjaarset 145. Een combinatie bril voor veraf en dichtbij. Dit is vooral van toepassing op mensen die een bril nodig hebben voor veraf en die nu een leesbril nodig hebben. Maar ook mensen die eigenlijk geen vertebril nodig hebben maar niet steeds een leesbril op en af willen zetten zijn gebaat bij een combinatiebril. Aan een combinatiebril moet de eerste dagen wel flink gewend worden. Er zijn drie typen combinatiebrillen. Bestaan uit een basisglas voor veraf en een klein halve maan gedeelte voor het lezen. Dit glas wordt in een brilmontuur gemonteerd met het leesgedeelte net onder ooghoogte.
Harde lenzen Amsterdam Blincq Optiek.
Harde lenzen zijn er ook verkrijgbaar met een leesgedeelte zogenaamde multifocale of bifocale lenzen. Zo kunt u zowel scherp in de verte zien als lezen met uw contactlenzen. Laat uw contactlensspecialist u vrijblijvend adviseren welke harde contactlenzen het beste bij u passen. Conform harde contactlenzen zijn ook bijzonder geschikt voor mensen die toe zijn aan een leesoplossing. Omdat deze harde lenzen groter zijn dan de meeste andere harde contactlenzen, blijven de lenzen goed op hun plek zitten. Dit zorgt voor snellere gewenning zodat schakelen tussen veraf en dichtbij eenvoudig gaat.
CONTACTLENZEN Opticien Kolbe.
Deze leesdelen lopen rondom, anders dan bij een multifocaal brillenglas, waar het leesgedeelte alleen onderin zit. Je kijkt bij een multifocale lens wel altijd door zowel het vertedeel als door het leesdeel, maar de hersenen halen hier altijd het juiste beeld uit. Multifocale lenzen zijn er als harde lens, deze gaat langere tijd mee, als zachte maandlens, maar ook als zachte daglens, waardoor men geen vloeistoffen meer nodig heeft. Keratoconus is een aandoening van het hoornvlies. Deze aandoening kan niet zomaar worden opgelost. Het zicht bij keratoconus is vrijwel altijd slecht. Er zijn verschillende manieren om een keratoconus met contactlenzen te corrigeren. Keratoconuslenzen komen er in vele soorten en maten. Er bestaan harde lenzen en zachte lenzen, maar ook een combinatie van beiden. Onze jarenlange ervaring met dit soort lenzen maakt ons tot een specialist op dit gebied. Maar ook voor mensen die een hoge cilinder als correctie nodig hebben, zijn bij ons aan het juiste adres.
Contactlenzen Iris Optiek Hoogeveen.
Het aanmeten van vormstabiele lenzen is maatwerk. Zelfs bij speciale oogafwijkingen kunnen vormvaste lenzen een perfecte oplossing bieden. Ook worden deze lenzen geleverd voor ogen met een cylinder en zelfs met een leesgedeelte zodat ook de 40 plusser zowel dichtbij als veraf weer perfect kan kijken.
Multifocale, torische Proclear-contactlenzen voor droge ogen en astigmatisme CooperVision Netherlands.
zorgt voor een natuurlijk vocht aantrekkend vermogen door water aan de lens te binden. Onze Proclear-contactlenzen zijn gebaseerd op PC Hydration Technology met moleculen die van nature in menselijke celmembranen voorkomen. Deze moleculen trekken water aan en omhullen zichzelf ermee, en zo houden ze uw wegwerplenzen gedurende 12 uur vochtig en prettig in gebruik. Aantal lenzen per doos. Er zitten 6 lenzen in een doos.
Waarom multifocale contactlenzen ver en dichtbij zien verbeteren.
Je mag deze multifocale lenzen niet verwarren met monovision of bifocale lenzen: bij monivision wordt namelijk één oog voor de verte gecorrigeerd en één oog voor dichtbij. Onze hersenen gebruiken in dat geval automatisch het oog met het scherpste beeld. Bifocale lenzen zijn altijd hard en hebben geen geleidelijke overgang van vertesterkte naar dichtbij, maar een echt leesgedeelte, net zoals dat bij een bifocale bril het geval is.
Multifocale contactlenzen Van de Wetering Optiek Optometrie.
Bi-focale lenzen hebben een segment met leessterkte in de onderzijde zitten. Het voordeel hiervan is dat de lenzen vaak een sterkere vergroting geven voor nabij, en minder vertekening bij het vertezien. Het is bij deze lenzen cruciaal dat het leesgedeelte naar beneden wijst.

Contacteer ons