vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog

Resultaten voor vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog

De Post Masteropleiding tot GZ Psycholoog bij Lentis.
De opleiding leidt tot inschrijving in het BIG register gezondheidszorgpsycholoog artikel 3. De gezondheidszorgpsycholoog is daarmee is bevoegd zelfstandig als psycholoog te werken in de gezondheidszorg. Onderdeel van het opleidingstraject is begeleiding door een praktijk werkbegeleider en supervisie. Lentis streeft zoveel als mogelijk naar een vaste opleidingsplaats voor de opleiding tot gezondheidszorg en je krijgt bij voorkeur de gelegenheid om met twee werkvelden kennis te maken.
Meer vrijstellingen voor VGCt leden in de opleiding tot GZ-psycholoog!
Daarbij wordt naar rato van de gegeven praktijkopleiding ook maximaal 25% vrijstelling verleend op de 90 uur supervisie die in de GZ-opleiding wordt gevraagd. De maximale vrijstelling van 698 uur kan alleen gegeven worden als de werkervaring ten tijde van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut is opgedaan bij een instelling die ook erkend is als praktijkinstelling voor de GZ-opleiding.
gz-psycholoog-vacature Centiv.
Het betreffen functies voor 24 tot 36 uur per week. In principe kom je direct in aanmerking voor een vast contract met een wederzijdse wettelijke proeftijd van twee maanden. Eventueel nemen we een deel van de studieschuld van de GZ opleiding bij een huidige werkgever over. Werken bij Centiv staat garant voor een fijne, uitdagende werksfeer en collegialiteit zonder veel bureaucratie. Centiv ontwikkelt zich als organisatie heel snel en geeft veel ruimte aan het team om zaken zelf te ontwikkelen/innoveren. Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd? Wij nodigen je dan van harte uit om te solliciteren. Solliciteren kan via info@centiv.nl o.v.v. vacature" GZ psycholoog voorkeur plaats.
rolstoellift auto knie uit de kom psycholoog in opleiding tot gz psycholoog vacature.
Amsta heeft een actieve vakgroep psychologie met 6 GZ psychologen, 1 psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog en 3 masterpsychologen. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Amsta Vacatures in Nederland. Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Werken bij.
coach utrecht psychologen nieuwegein vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog.
Voor onze zelfstandig gevestigde praktijk te Buchten en een mogelijke nieuwe locatie midden Limburg GB-GGZ zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en integere GZ psycholoog. Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Werken bij.
Functieomschrijving GZ-psycholoog bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Om te starten met de opleiding tot gz-psycholoog heb je een doctoraal of masterdiploma nodig in de Psychologie, Pedagogische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde. Diegenen die de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgen, worden conform een besluit van de Kamer GZ aangeduid als psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog piog. De loopbaan van een gz-psycholoog. Er staan momenteel meer dan 9.000 personen ingeschreven in het Register Gezondheidszorgpsycholoog. Binnen ieder van deze beroepsgroepen wordt een basisberoep en een specialistisch beroep onderscheiden. Binnen de psychologische beroepen zijn dat de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog en de psychotherapeut. Het salaris van een Gz-psycholoog. Het salaris loon van een gz-psycholoog ligt tussen de 3.265, en 5.130, per maand. De salarissen zijn afhankelijk van de cao salarisschalen. Zelfstandig gz-psychologen bepalen zelf hun tarief. Vacature: Gz-psycholoog tijdelijk ziekenhuis Zeeland.
18 Gz Psycholoog vacatures in Enschede Adzuna.
U dient dan ook in bezit te zijn van een geldige BIG registratie als GZ Psycholoog dit is echt een vereiste U werkt met uw collega8217s; teamgericht t. Meer over deze vacature. P SERVICES SOLUTIONS B.V. als orthopedagoog of psycholoog en post master opleiding tot GZ psycholoog ervaring als behandelaar in de Generalistische Basis GGZ en kennis van dyslexiezorg EED affiniteit.
Gz-opleidingsplaatsen Meesters in de Psychologie.
Beschikbare meesters in de psychologie. De gz-opleiding, de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog dit betreft een beschermde titel, is de heilige graal voor het merendeel van de basispsychologen. Na de gz-opleiding post-master gaan er opeens deuren voor je open die voorheen goed vergrendeld waren.
Team PKJP.
Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, systeemtherapeut. Psychologisch onderzoek, systeemonderzoek, systeemtherapie, psycho-educatie, dagdroomtherapie, cognitieve gedragstherapie, ouderbegeleiding, EMDR. Woensdag oneven weken, donderdag. Marlieke van Rijt. Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Psychologisch onderzoek, psycho-educatie, cognitieve gedragstherapie, speltherapie, sociale-vaardigheidstraining en ouderbegeleiding. Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.

Contacteer ons