vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog

Meer resultaten voor vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog

Vacatures Silver Psychologie Praktijk.
Zij is bereikbaar via 06-11184204 of per e-mail sollicitatie@silverpsychologie.nl. Waarom deze vacature? Wij hebben de wens om binnen onze organisatie op termijn de opleiding tot klinisch psycholoog te ontwikkelen. Hiervoor zijn we op zoek naar een ervaren klinisch psycholoog die ons wil ondersteunen in dit proces en uiteindelijk als praktijkopleider kan fungeren.
Vacatures in de zorg Parnassia Groep.
Antes zoekt een GZ psycholoog voor de polikliniek in Dordrecht. 28 tot 36 uur Standplaats. WO Reageren voor. De Jutters in Den Haag zoekt voor het FACT-team een ervaringsmedewerker. De Jutters Dienstverband. 8 tot 16 uur Standplaats. Den Haag Opleiding.
Wat is een GZ-psycholoog? Vacatures.nl.
Een GZ-psycholoog gezondheidszorgpsycholoog is een psycholoog die zich na zijn opleiding tot basispsycholoog heeft gespecialiseerd als psycholoog in de gezondheidszorg. Deze specialisatie betreft een tweejarige postdoctorale beroepsopleiding. Na afronding hiervan mag de psycholoog zich GZ-psycholoog noemen, een beschermde titel die is opgenomen in het BIG-register Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.
Opleidingsplaats tot MBT supervisor voor een GZ psycholoog/Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut Uren in Overleg.
Naar wie zijn we op zoek? Je hebt een registratie als GZ psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut.; Je bent ervaren met het werken met adolescenten en/of volwassenen met ernstige borderline persoonlijkheidsstoornis problematiek en een low level borderline tot psychotische persoonlijkheidsstructuur en hebt ervaring in het behandelmodel van de MBT.; Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren.; Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen.; Je wilt graag opgeleid worden als supervisor in de MBT-methodiek. Wat wij bieden en hoe je kunt reageren.: Door alle ontwikkelingen staat je een boeiende, uitdagende en blijvend dynamische functie met volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling te wachten. Je werkt samen in een gemotiveerd team met enthousiaste collegas. Je krijgt een intern opleidingstraject in de MBT-methodiek met training, werkbegeleiding en supervisie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-GGZ. Salariƫring is afhankelijk van opleiding en ervaring.
H. Gijsbers Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
De opleiding tot klinisch neuropsycholoog geeft mij de kans om naast mijn werk in de forensische psychiatrie ook ervaring op te doen in het ziekenhuis binnen de afdeling medische psychologie. Gezondheidswetenschappen, Geestelijke Gezondheidskunde Universiteit Maastricht. Opleiding tot GZ-psycholoog, RINO Zuid Eindhoven.
Psychologie Werken bij Arkin.
Arkin biedt een 4-jarige praktijkopleiding aan, die in combinatie met het cursorische deel, dat door de Rino Noord Holland verzorgd wordt, leidt tot de klinisch psycholoog met BIG-registratie art. Download de factsheet klinisch psycholoog of stuur de factsheet door. De opleiding tot psychotherapeut.
Basis psycholoog in opleiding tot GZ Psycholoog Amphia Ziekenhuis.
Werken bij Amphia. Basis psycholoog in opleiding tot GZ Psycholoog. Voor de Zorgkern Medische Psychologie zoeken wij, voor de vakgroep Medische Psychologie, per 1 januari 2019 een basispsycholoog in opleiding tot gz-psycholoog voor 32 uur gemiddeld per week. Dienstverband: 2 jaar op basis van leer-arbeidsovereenkomst. Uren per week: 32 uur. De sluitingsdatum voor deze vacature is verlopen.
gz-psycholoog-vacature Centiv.
Het betreffen functies voor 24 tot 36 uur per week. In principe kom je direct in aanmerking voor een vast contract met een wederzijdse wettelijke proeftijd van twee maanden. Eventueel nemen we een deel van de studieschuld van de GZ opleiding bij een huidige werkgever over. Werken bij Centiv staat garant voor een fijne, uitdagende werksfeer en collegialiteit zonder veel bureaucratie. Centiv ontwikkelt zich als organisatie heel snel en geeft veel ruimte aan het team om zaken zelf te ontwikkelen/innoveren. Herken je jezelf in het profiel en ben je geĆÆnteresseerd? Wij nodigen je dan van harte uit om te solliciteren. Solliciteren kan via info@centiv.nl o.v.v. vacature" GZ psycholoog voorkeur plaats.
Psycholoog Opleiding Gz-vacatures januari 2019 Indeed.nl.
De opleiding tot GZ psycholoog is een tweejarige fulltime opleiding, waarbij gedurende 32 uur per week praktijkervaring opgedaan wordt. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor GGZ Oost Brabant Vacatures in Helmond. Lees meer over werken bij GGZ Oost Brabant.

Contacteer ons