blauwe tape fysio

Meer resultaten voor blauwe tape fysio

kinesiotape.
Om te verzekeren dat de spieren zich vrij kunnen bewegen, wordt een rekbare tape met een elasticiteit van 130-140% van de oorspronkelijke lengte gebruikt. Deze specifieke elasticiteit voorkomt tevens dat de spieren overrekt kunnen worden. Kleuren tape: Rode tape: spier stimulatie Blauwe tape: spier ontspannend Groene tape: compenserend Zwarte tape: energie toevoegend Beige tape: neutrale tape.
Nasara tape Blauw 5 m x 5 cm vanaf 450, Laagste prijs.
Deze Nasara tape wordt tevens vaak gebruikt door topsporters vanwege de optimale kleefkracht en het langdurig gebruik. Doordat de watervaste tape gemaakt is van 100% acryl, hypo-allergene materiaal, rekt de tape tot 140% in de lengterichting mee waardoor de Nasara tape de bewegingsvrijheid niet belemmert en aanvoelt als een tweede huid.
De fysio en de blauwe tape Stoere Vrouwen Sporten.
Dat maakt het extra leuk, maar de aanleiding een blessure is vaak net wat minder. Toch is onze Rhodé dlblij met haar door de fysio vol geplakte benen. Geef haar wat blauwe tape en ze verandert in een gelukkig glitterkind.
Easytape Blauw van uitstekende kwaliteit Morgen in huis.
Easy tape sporttape biedt steun aan de spieren en gewrichten en belemmert tegelijkertijd de bewegingsvrijheid niet. De samenstelling en eigenschappen van easytape kinesiologie tape zijn anders dan van gewone sporttape. Door de specifieke samenstelling, materiaal en fabricage heeft easytape kinesiologie tape veel voordelen ten opzichte van andere soorten tape.
Curetape Blauw 50 mm x 5 meter Fysiowebwinkel.nl.
De tape dient 30 minuten voor de aanvang van de activiteit aangebracht te worden en is waterbestendig. Bij het verwijderen van de tape blijven geen resten van de kleeflaag achter. De Tape kan 3 tot 4 dagen op de huid blijven plakken zonder dat er een huidirritatie ontstaat.
Tapen / cure tape wat is dit precies. Jelle Eijzenga Fysiotherapie.
Maar deze verschillende kleuren tape is een ander soort tape dan de klassieke witte tape zoals wij die van oudsher kennen. De klassieke tape is stug, terwijl de gekleurde tape juist elastisch is. Wat is het verschil tussen deze nieuwe en de oude tape en wanneer moet je deze nieuwe tape gebruiken en wanneer juist de klassieke tape?
Waarom gebruiken sporters felgekleurd tape? Losse Veter.
Normale tape zorgt voor een beperking van de bewegelijkheid van pijnlijke spieren en gewrichten. Op deze manier bescherm je bijvoorbeeld zwakke banden. Normale tape is vrij stug en niet rekbaar. In tegenstelling tot normaal tape verbetert het rekbare medical tape de bloedcirculatie.
Kinesiotape kopen? Lees alles over kinesiotape FysioTape.
Naast dat er verschillende kleuren tape zijn, zijn er ook verschillende maten tape beschikbaar. Kinesiotape is over het algemeen 5 meter lang en 5 cm breed maar er zijn ook afwijkende maten beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de CureTape Giant, deze rol tape is 315, meter lang en 5 cm breed.

Contacteer ons