kinderrolstoel lenen

Meer resultaten voor kinderrolstoel lenen

Zorg: Service voorziening.
Loophulpmiddelen kunt u huren. Hieronder vallen krukken, looprek, wandelstok met 4-poot en rollator. De tarieven zijn afhankelijk van welke zorgverzekeraar u hebt. Grote hulpmiddelen kunt u gratis lenen voor een periode van maximaal 26 weken als u hiervoor een indicatie hebt.
Toegankelijkheid Groninger Museum.
Het Groninger Museum is voor rolstoel en scootmobielgebruikers goed toegankelijk. Er zijn enkele rolstoelen te leen, zowel met als zonder hoepels en daarnaast heeft het museum ook de beschikking over een invalidentoilet. Bezoekers met een ov-begeleiderskaart kunnen gratis één begeleider meenemen.
Thuiszorgwinkel en uitleen ZZG zorggroep.
Thuiszorgwinkel en uitleen. In de Thuiszorgwinkel leent, huurt of koopt u hulpmiddelen en verpleegartikelen. Denk aan krukken, een rolstoel of wandelstok. Voor speciale artikelen zoals een bed, een speciaal matras et cetera neemt u contact op met de Zorgcentrale via telefoonnummer 024 366 57 77.
ViVa! Zorggroep // ViVa! Ledenservice Mijn voordeel Thuiszorgwinkel.
Ledenservice werkt samen met de thuiszorgwinkels van Medipoint. U kunt bij de thuiszorgwinkels terecht voor uitleen, verkoop, advies en verhuur van verpleegartikelen, hoog/laagbed, bedklossen, rolstoel, rollator etc. De uitleen van eenvoudige loophulpmiddelen zoals krukken is gratis voor leden. De uitleendepots regelen alleen uitleen uit voorraad van elleboogkrukken, rolstoel, looprekje, rollator, wandelstok, badplank, bedklossen, dekenboog, rugsteun, draaischijf, douche/toiletstoel, toiletverhoger, ondersteek.
Rolstoel huren in Scheveningen.
Home Scheveningen Forum Rolstoel huren in. Home Algemeen Badplaats Tips Voor kinderen Weer Kaart Verblijf Appartementen Bed breakfasts Campings Hotels Vakantiehuizen Last minutes Zien doen Strand Fietsen Golfen Paardrijden Surfen Sportvissen Wandelen Wellness Uitgaan Bezienswaardigheden Eten en drinken Evenementen Badplaats Den Haag Hollands Duin Duin en Bollenstreek Zuid-Holland Historie Kurhaus Praktische info.
Douchehoes, rolstoel en krukken Radboudumc.
Rolstoel en krukken. Als u voor het eerst gips of een andere ondersteuning aan uw been krijgt, adviseren wij u een rolstoel of krukken mee te nemen. Dat geldt ook als het gips of het andere ondersteunende materiaal definitief van het been wordt verwijderd.
Vragen over uitleen hulpmiddelen? Zorggroep Oude en Nieuwe Land Betrokken zorg!
Kleine hulpmiddelen, zoals een rolstoel, douchestoel, toiletstoel, ondersteek, bedverhogers, bedheffer en een rugsteun en dergelijke kunt u tijdelijk lenen bij de servicepunten van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Het lenen valt onder de zorgverzekeringswet, u moet daarom uw zorgverzekeringspas meenemen.
Hulpmiddelen lenen Stichting Wonen en Zorg Purmerend.
Om teleurstellingen te voorkomen, kunt de de rolstoel het beste van te voren reserveren. Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u de rolstoel direct kunt meenemen. Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van een rolstoel. In De Tien Gemeenten kunt u een scootmobiel kunt lenen.
Rolstoel en scootmobielpool Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Weesp.
de medewerkers van de gemeente leggen u vervolgens uit wat u moet doen om het hulpmiddel te kunnen lenen.; let op: u kunt alleen een scootmobiel lenen als u een rijvaardigheidstraining heeft gevolgd bij een ergotherapeut. Dit regelt de gemeente samen met u.

Contacteer ons