kinderrolstoel lenen

Meer resultaten voor kinderrolstoel lenen

Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Sorteer op Positie. Bedverhogers lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Kraamhulpmiddelen pakket lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Rolstoel lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Douchekruk lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Bed met elektrische hoog/laag verstelling lenen Gratis lenen.
Leen een rolstoel Gemeente Boxtel.
Ze kunnen een rolstoel ook thuis bezorgen. Bij het lenen van een rolstoel kan het om een van de volgende situaties gaan.: U gebruikt af en toe een rolstoel. Dan is het niet langer mogelijk om in het nieuwe jaar via Loket WegWijs een rolstoel aan te vragen.
Uitleen Hulpmiddelen Zorgsaam.
Benodigde gegevens Indien u een hulpmiddel wilt lenen, dient u bij het ophalen een id-bewijs id-kaart, paspoort of rijbewijs en pas van de zorgverzekering te laten zien. Zonder deze identificatie en gegevens van de zorgverzekering kunnen wij u geen hulpmiddel verstrekken.
Hulpmiddelen.
Print E-mail Maak pdf. Wilt u een hulpmiddel lenen? Bijvoorbeeld krukken, rollator of bedverhogers? Dan kunt u terecht bij onze uitleenpunten in Fijnaart, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden en Zevenbergen. Ook in Tilburg en omgeving kunt u bij ons terecht voor hulpmiddelen.
Rolstoeluitleen Inwoners Gemeente Heumen.
De gemeente beschikt over vier rolstoelen. Om een rolstoel te kunnen lenen, gelden er een paar spelregels.: Zowel inwoners van de gemeente Heumen als buiten de gemeente kunnen een rolstoel lenen bijvoorbeeld als u iemand op bezoek krijgt die slecht ter been is.;
Waar kan ik terecht om een scootmobiel, rolstoel of rollator te huren? VVVAmeland.
Waar kan ik terecht om een scootmobiel, rolstoel of rollator te huren? Waar kan ik terecht om een scootmobiel, rolstoel of rollator te huren? Voor het gebruikmaken van grote hulpmiddelen op Ameland, kan contact worden opgenomen met het Hulpmiddelencentrum HMC.
Cookiebepaling.
Rolstoel huren op Terschelling.
Home Terschelling Forum Rolstoel huren op. Home Algemeen Het eiland Weer Kaart Verblijf Appartementen Campings Hotels Logies en ontbijt Vakantiehuizen Last minutes Zien doen Strand Fietsen Paardrijden Sportvissen Surfen Wandelen Wadlopen Uitgaan Bezienswaardigheden Vuurtoren Eten en drinken Evenementen Nachtleven Eiland Dorpen Natuur Zeehonden Waddeneilanden Waddenhoppen Friesland Leeuwarden Waddenzee Griend Jongeren Historie Praktische info.
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Via uw zorgverzekeraar kunt u een assortiment van medische hulpmiddelen gratis lenen bij Medicura. U komt in aanmerking voor deze uitleen als u verzekerd bent in Nederland en woonachtig bent in Nederland of omliggende grensgebieden, binnen een straal van 50km, in Belgiƫ en Duitsland.

Contacteer ons