praten met een psycholoog online

Zoeken naar praten met een psycholoog online

Nederlands sprekende psycholoog Aeffectivity online therapie.
Soms is dat niet voldoende en zijn de problemen toch groter dan je had verwacht. Op dit soort momenten is het prettig dat je kunt praten met een Nederlands sprekende psycholoog. Een Nederlands sprekende psycholoog begrijpt waar je vandaan komt, kent de culturele waarden en normen van Nederland en is ervaren om je te coachen/behandelen met jouw psychische problemen. Een Nederlands sprekende psycholoog spreekt jouw taal, waardoor je kan vertellen wat je denkt en bespreken hoe je je voelt. Je Nederlands sprekende psycholoog kent de finesses van onze taal en leest met gemak tussen-de-regels op zoek naar de kern van het probleem. Niet geheel onbelangrijk tijdens een therapie, is dat je Nederlands sprekende psycholoog ook de Nederlandse humor met je deelt waardoor de therapie niet elk moment te zwaar hoeft te zijn. De drempel is lager om alles te bespreken wat je wilt bespreken en de oplossing te vinden voor je klachten. Het internet heeft de wereld een stuk kleiner gemaakt, waardoor een Nederlands sprekende psycholoog een prima optie is geworden. Wil je aan de slag met je psychische klachten, neem dan vrijblijvend contact op met Aeffectivity online therapie of meld je hier direct aan.
Online-hulpprogramma na vreemdgaan? Relatie Herstel.
De eerste weken lukt dat nog wel, maar daarna leidt dat vaak tot onbegrip en strijd. Deze module leert stellen op een goede, niet verwijtende maar begrijpende manier te praten over de pijn. Hoe kan ik gaan werken met het programma S.A.M.E.N?
Nederlandse Skype Psycholoog InSight4U online psychologie EMDR.
Dat kan nu! InSight4U is gespecialiseerd in de online psychotherapie en je krijgt te maken met een Nederlandse Online Psycholoog. Zo vang je 2 vliegen in 1 klap! Heus, het werkt! Of je nu in Europa, Aziƫ, Amerika, Afrika of Australiƫ woont, online psychologie kan altijd en overal plaatsvinden. Dus vanuit jouw eigen huis of kantoor! Daarbij hoef je niet over je gevoelens en gedachten te praten in het Engels want het gebeurd in je eigen taal.
openup-week: jongeren praten over psychische klachten.
De jongerenzender vindt het belangrijk dat jongeren met psychische problemen hierover praten. Psycholoog Lidewy Hendriks van MIND: Niet alleen omdat jongeren dan steun krijgen, maar wanneer psychische problemen zo vroeg mogelijk worden gesignaleerd, is de kans groter dat een negatieve spiraal wordt voorkomen. Zodoende kan een lang traject in de ggz wellicht worden vermeden. We zijn erg blij dat 3FM en Human dit net zo belangrijk vinden als wij. On air en online openuppen.
TransIP Reserved domain. Bezet!
is gereserveerd door een klant van TransIP has been registered by a customer of TransIP. Direct aan de slag met je domein? Getting started with your domain. Hoe begin ik een eigen website of blog? How do I start a website or blog?
Online psycholoog.
Vraag dan een los gesprek aan en maak een afspraak waarmee je via Skype kunt chatten of via de webcam kunt praten met een online psycholoog. Let op: Op het moment is het alleen mogelijk om op woensdagen een afspraak te maken hiervoor.
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Bellen of chatten met 113 Zelfmoordpreventie. 113 is het online platform voor zelfmoordpreventie. Heb je gedachten aan zelfmoord en direct hulp nodig? Je kunt 24/7 bellen of chatten via 0900-0113 of www.113.nl. Je kan je ook aanmelden voor online begeleiding door een psycholoog.
Psychologische begeleiding via chat Vind-een-Psycholoog.be.
Online psychotherapie / email psychotherapie. Psychologische begeleiding aan huis. Psychologische zorg en hulpverlening. Relaxatietherapie / relaxatietraining. TA transactionele analyse. Therapie via skype of telefoon. Therapie voor personen met een beperking. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle.
Chatten met hulpverleners over liefdesproblemen Psycholoog.net.
De site is een initiatief van jongerenwebsites en instellingen uit de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Op hulpmix.nl kunnen jongeren over ruim 100 onderwerpen informatie en tips krijgen, hulp vragen aan andere jongeren en chatten met hulpverleners. Deel dit artikel via.: Share on Facebook Share. Share on Twitter Tweet. Share on Google Plus Share. Share on Pinterest Share. Share on LinkedIn Share. Online professionele hulp voor depressieve jongeren.

Contacteer ons