psycholoog in opleiding tot gz psycholoog

Resultaten voor psycholoog in opleiding tot gz psycholoog

Postmasteropleidingen Radboud Universiteit.
De specialistische opleiding tot klinisch psycholoog kent twee varianten: Kinderen Jeugd KJ en Volwassenen Ouderen VO. De Klinisch Neuropsycholoog heeft uitgebreide kennis van de relaties tussen hersenen en gedrag en past deze toe in diagnostiek en behandeling van patiƫnten in alle leeftijden.
Basis psycholoog in opleiding tot GZ Psycholoog Amphia Ziekenhuis.
Werken bij Amphia. Basis psycholoog in opleiding tot GZ Psycholoog. Voor de Zorgkern Medische Psychologie zoeken wij, voor de vakgroep Medische Psychologie, per 1 januari 2019 een basispsycholoog in opleiding tot gz-psycholoog voor 32 uur gemiddeld per week. Dienstverband: 2 jaar op basis van leer-arbeidsovereenkomst.
Psycholoog Opleiding Gz-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Parlan. GZ psycholoog in opleiding tot specialist GIOS klinisch psy. Pro Persona 8 reviews Wolfheze. GZ psycholoog in opleiding tot specialist GIOS klinisch psycholoog, variant Kinderen en Jeugdigen 2018/179. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-geregistreerd NIP.
Klinisch psycholoog, BIG-geregistreerd. Klinisch neuropsycholoog, BIG-geregistreerd. De gezondheidszorgpsycholoog gz-psycholoog is generalistisch en inzetbaar in alle sectoren van de gezondheidszorg. Nederland heeft ongeveer 12.500 gz-psychologen waarvan ongeveer de helft is aangesloten bij het NIP. Hieronder vindt u meer informatie over het werk en de opleiding van een gezondheidszorgpsycholoog gz-psycholoog. Meer informatie leest u in het themadossier Herregistratie gz-psycholoog van de sector Gezondheidszorg. De gz-psycholoog behandelt zelfstandig psychische stoornissen en problemen in de levenssfeer. Ook behandelt een gz-psycholoog de psychische aspecten die samengaan met lichamelijke ziekte, invaliditeit en handicaps. Hoofdtaken zijn diagnostiek en behandeling. Gezondheidszorgpsychologen hebben een zelfstandige praktijk of zijn verbonden aan een instelling. Denk hierbij aan.: Instellingen voor gehandicaptenzorg. Instellingen voor kinder en jeugdhulpverlening. De postmaster opleiding tot gz-psycholoog duurt twee jaar.
Vacatures opleidingsplaatsen RINO Zuid.
gz psycholoog vo. Wat doet een GZ-psycholoog VO? Voor wie is de opleiding? Wat biedt de opleiding? Kosten en aanmelden. De opleiding in de dagelijkse praktijk. De beschikbare vacatures voor praktijkopleidingsplaatsen voor de GZ-opleiding volwassenen en ouderen in de regio Zuid-Nederland kunnen op verzoek van een praktijkinstelling op de vacaturepagina worden weergegeven.

Centrum Verstandelijke Beperking en psychiatrie. Belangrijk voor het regelen van hulp. Intake en diagnostiek. Meer over regelen van hulp. Hulp bij crisis. Als u niet ingeschreven bent bij GGZ Drenthe kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.
Ik volg de opleiding tot GZ-psycholoog of psychotherapeut. Moet ik mij registreren? SKJ. mobile-menu-button. search. caret-right. caret-right. caret-right. caret-right. Link to Facebook. Link to Linke
Bekijk de FAQ Ik volg de opleiding tot GZ-psycholoog of psychotherapeut. Moet ik mij registreren? Nee, dat hoeft niet. De norm van de verantwoorde werktoedeling geeft ruimte om mensen die in opleiding zijn te laten werken onder verantwoordelijkheid van een geregistreerde opleider.
GZ-psycholoog volwassenen RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Ook de kortdurende aanpak van psychische problemen komt aan bod. Download de brochure GZ psycholoog. Zie ook GZ-psycholoog met differentiatie KJ en ouderen. De opleiding is erop gericht zelfstandig werkende generalistische professionals in de psychologische en/of orthopedagogische hulpverlening op te leiden. De opleiding biedt voldoende basis voor de vervolgopleiding tot klinisch psycholoog.
Altrecht Altrecht.
De leerarbeidsovereenkomst geldt voor 32 uur per week, tenzij anders vermeld. Opleiding tot Klinisch psycholoog jaarlijks 3-4 plaatsen. Sinds 2003 bestaat de specialistische opleiding klinisch psycholoog artikel 14 wet BIG, met daarin de opleiding psychotherapie. In deze opleiding gaat het vooral om verdieping in psycho diagnostiek en behandeling van complexe problematiek, wetenschappelijk onderzoek, management en innovatie. Het theoretische gedeelte blokken van twee aaneengesloten dagen vijf dagdelen per maand volgt men bij de Centrale RINO Groep in Utrecht. De opleiding duurt vier jaar. De opleidingskandidaten zijn voor minimaal 28 uur per week in dienst. Werving vindt ieder jaar plaats in het najaar, aanname vindt plaats tussen januari en maart. P-opleider van Altrecht is dhr. Dingemanse, klinisch psycholoog, waarnemend P-opleider is dhr. van Rossum, klinisch psycholoog. De hoofdopleider van de regio voor de GZ opleiding is mevrouw Dr.

Contacteer ons