aps therapie ervaringen

Meer resultaten voor aps therapie ervaringen

HELP desk HPU: Lia Metz, natuuurgeneeskundig therapeut BEHANDELING CHRONISCHE ZIEKTEN.
Nu vraag ik me af; hoe verder? Ik hoop dat ik niet als een roepende in de woestijn klink, ben vast niet de enige die deze ervaringen heeft. Ervaren met het forum Berichten: 45 Lid geworden op: Wo Apr 20, 2005 427: pm Locatie: Zuid-Holland.
APS therapie Stichting Intermobiel.
In onderstaand artikel schrijft Evy 50 jaar over APS therapie en de werking van het APS apparaat. Behandeling met een APS apparaat vermindert de pijn en versterkt je immuunsysteem. Daarnaast is het een apparaat wat zeer veelzijdig te gebruiken is.
Persoonlijke ervaringen en tips MS-ANDERS MSANDERSONLINE.
Home / Persoonlijke ervaringen en tips. Persoonlijke ervaringen en tips dsteenmijn 2016-11-17T0820380000.: Persoonlijke ervaringen en Tips. Lees hieronder de persoonlijke ervaringen van mensen met MS. Acupunctuur bij aangezichtspijn. APS-Therapie bij pijn. Xactral bij overactieve blaas. MS en de Chi Vitalizer.
Succesverhalen Praktijk Wiersma.
Het aanbod was groot en heel divers maar de ervaringen van mensen niet al te best. Langdurige en dure behandelingen zonder al te positieve uitkomsten. Tot ik hoorde van ozon therapie. Het verhaal erachter klonk me zo enorm logisch in de oren dat ik geen seconde twijfelde dat ik dat wilde gaan doen.
Praktijk Anne Ervaringen.
En na een tijdje kon zij zelfs weer naar buiten. Ruud de G. had een periode van vermoeidheid, last van hoofdpijnen en een burnout. Deze klachten zijn via APS behandelingen verdwenen. Veel meer energie vrolijkheid en een betere concentratie zijn er voor terug gekomen.
Life Impuls Ervaringen.
Voor mij heeft deze therapie heel positief uitgepakt! Dorien, 23 jaar. Ik wil je even laten weten, dat ik de Vierdaagse Nijmegen probleemloos, wat betreft mijn knie in ieder geval, heb uitgelopen. Wél had ik blaren en een vervelende drukplek op mijn voet, maar mijn knie heb ik niet gevoeld. Dankzij APS natuurlijk! Begin november 2012 bij mijn tandarts geweest omdat ik heel veel last had van mijn kaak. Er werd een foto gemaakt en ik bleek een tandwortelontsteking te hebben. Toen ik dit hoorde zag ik me al bij de kaakchirurgie. Ik begon alweer te hyperventileren alleen al bij die gedachte. Uit verhalen en ervaringen die ik hierover gehoord en gelezen had, stond ik hier echt niet op te wachten wie wel.
Wie zijn wij? APS Zaanstreek.
Door mijn eigen ervaringen met APS therapie ben ik enorm enthousiast geworden en ben ik ervan overtuigt dat andere mensen ook geholpen kunnen worden bij hun pijn klachten. Medio 2013 ben ik begonnen met de opleiding tot APS Therapeut/Pijn Therapeut bij APS Therapie te Heteren.
APS ervaringen.
Lees hieronder de APS ervaringen van mijn klanten. Ben je na het lezen van deze referenties nog niet overtuigt? Je kunt meer informatie vinden op de APS therapie pagina of neem contact met mij op. Wil je ook een referentie achterlaten, stuur deze dan op via de contactpagina.
Client ervaringen.
Dit lijdt ook tot slecht slapen en hierdoor weer meer vermoeid. Vanwege de hartklachten is besloten om APS zeer lokaal toe te passen, om te beginnen aan één hand. Na een aantal behandelingen werd de pijn aanzienlijk minder. Niet helemaal verdwenen, dat was ook niet de verwachting, maar dusdanig dat het voor mij weer heel draaglijk is. Door de therapie krijg je ook meer energie.

Contacteer ons