praten met psycholoog

Resultaten voor praten met psycholoog

Wanneer naar een psycholoog?
Selecteer in de zoekfunctie jouw klacht en vind alle psychologen die deze klacht behandelen. Je kan ook steeds aan de psycholoog vragen naar zijn ervaring met jouw klacht. Vind hier een goede psycholoog! Klik door en bekijk onze opleidingen en workshops!"
Praten en Doen! Praktijk voor eerstelijnspsychologie.
Problemen in of met relaties. Tarieven en vergoeding. Samenvatting belangrijkste informatie. Hoe maak ik een afspraak? Praten en Doen. Welkom op de website van de praktijk voor eerstelijnspsychologie te Lage Zwaluwe, Praten en Doen. Cliënten en verwijzers kunnen hier meer informatie vinden over de praktijk en de psychologe Lydie van Leeuwen.
Drie redenen waarom praten met een psycholoog heerlijk kan zijn! Damespraatjes.
Praten met een psycholoog is absoluut geen schande. Ik vind het zelfs een grote stap en dat vergt veel lef. Voor meer informatie over de werkwijze van een psycholoog, klik hier. Ben jij single en hebben al je vrienden een relatie?
Wil je praten? Therapie in Den Haag Inez en Ingela.
Gaandeweg leer je omgaan met bepaalde emoties. Wij doen het samen. Jij vindt de oplossingen, jij brengt ze in de praktijk. Daarbij concentreren we ons niet op waar het misgaat of waar je tekort schiet, nee, onze wegwijzers zijn jouw kracht, je eigen succes uit het verleden. Jij bent het uitgangspunt, vertrekpunt en eindbestemming. Wij werken vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en helderheid. Wij verwachten eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van mij verwachten. Duur en doelstellingen. De therapie bij Psycholoog Den Haag bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geven we aan hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken. De verschillende therapie vormen bij Psycholoog Den Haag. Gaat het niet goed tussen jullie? Relatietherapie Den Haag. Relatietherapie den Haag Hebben jullie ruzie of praten jullie helemaal niet meer?
Praten met een betrouwbare psycholoog.
Dit brengt met zich mee dat er een drempel ontstaat om naar een psycholoog toe te stappen. Praten met een psycholoog staat echter niet steeds gelijk met een behandeling van een lange periode. Tijdens gemiddeld vijf à acht sessies pakken we jouw probleem gestructureerd aan.
Hoe werkt therapie?
Heb je toch behoefte aan ondersteuning, aarzel dan niet om terug contact op te nemen met je psycholoog of om iemand anders te zoeken, eventueel voor een éénmalige sessie. Jouw geluk en gezondheid komen op de eerste plaats! Vind hier een goede psycholoog!
Ik wil met mijn psycholoog praten, maar mijn ouders niet erbij betrekken. De Kindertelefoon Forum.
Ik heb met een vriendin over mijn problemen gepraat, maar het wordt steeds erger. Ik zou graag met een psycholoog over mijn problemen willen praten, maar aangezien ik minderjarig ben, zou ik mijn ouders hierbij moeten betrekken. Maar mijn band met mijn ouders is niet heel goed en ik wil hun er niet bij betrekken.
Tips om het meeste te halen uit je sessies met een psycholoog Verken je geest.
Misverstanden doen zich soms voor bij een therapie. Soms zal de psycholoog iets zeggen en zullen wij het iets anders opvatten. Het is belangrijk om met hen te praten en het niet in te houden. Als je iets niet begrijpt, stel dan zoveel vragen als nodig is.
Praten online.
Het doel van de website www.PratenOnline.nl is om alle Nederlandstalige jongeren, tussen 12 en 22 jaar, die kampen met depressieve klachten, kosteloos, anoniem en laagdrempelig, professionele hulp te bieden. Er zijn in Nederland meer dan 50.000 depressieve jongeren, waarvan een groot aantal een poging tot zelfmoord onderneemt, en te veel met succes. Deze jongeren vinden om verschillende redenen niet of onvoldoende hun weg naar de reguliere jeugdhulpverlening, maar hebben wel hulp nodig, want depressie heeft ernstige gevolgen, zowel voor de persoon die er aan lijdt als voor zijn / haar omgeving. Om deze jongeren te bereiken is het gebruik van online hulp chat een vanzelfsprekende keuze: 95% van de Nederlandse jongeren heeft toegang tot een PC resp. Internet, ze voelen zich aangetrokken tot het medium en zijn er bedreven in. En ze voelen zich thuis bij het anonieme karakter ervan. Psychische hulpverlening komt hiermee ook uitdrukkelijk binnen bereik van slechthorende en dove jongeren. PratenOnline is in 2004 ontwikkeld door J.A. Pien Oijevaar en maakt sindsien deel uit van de E-health activiteiten van Jeugdriagg Noord Holland Zuid en sinds juli 2015 Kenter Jeugdhulp. De online-medewerkers van www.pratenonline.nl.: GZ psycholoog, kinder en jeugdpsycholoog.

Contacteer ons