aangepaste bureaustoel

Op zoek naar aangepaste bureaustoel?

Speciaal Werkstoel-frame voor aangepaste Bureaustoel Blog Hennekes.
Vorige Artikel 16 van 19 Volgende. Voor medewerkers met lichamelijke klachten is een maatwerk orthopedisch aangepaste bureaustoel van groot belang voor een succesvolle reintegratie. In sommige gevallen is het wenselijk om naast een optimale pasvorm en ondersteuning, ook een voorziening voor mobiliteits problematiek te kunnen bieden.
EMTEK Ergonomics B.V. Dé bureaustoelen specialist van Nederland sinds 1996.
De foto's' op deze website zijn gemaakt door Wendy Appelman Photograpy. Metaalunie voorwaarden 2015, EMTEK Ergonomics B.V. Bureaustoel voor rugklachten. Bureaustoel voor heupklachten. Elektrisch verrijdbare bureaustoel. Bureaustoel voor zware mensen. Bureaustoel voor kleine mensen. Bureaustoel voor lange mensen. 24 uurs stoel.
HPR maatwerk bureaustoel Backshop healthy computing.
De ErgoLine HPR bureaustoel is op maat aan te passen aan specifieke klachten en/of fysieke beperkingen. Daar waar ons standaard ergonomisch zitassortiment niet voorziet in de juiste behoeften, zetten wij onze ErgoLine HPR bureaustoel in. Denk hierbij aan het vervaardigen van bureaustoelen die voorzien zijn van orthopedische, individueel aangepaste en gepolsterde zit en rugdelen.
ARBO Bureaustoel.
Daarom is in de ARBO wet vastgelegd dat zowel het bureau als de bureaustoel in hoogte verstelbaar moeten zijn zodat het werken ergonomisch verantwoord is. Ook moet de stoel op andere punten verstelbaar zijn zoals de armleuningen, rugsteun en de zitdiepte.
Bureaustoel op maat Zittotaal.
Een individueel op maat gemaakte bureaustoel zorgt ervoor dat u beter zit en veel beter kunt werken. De maatwerk bureaustoel is geschikt voor mensen met extreme lichaamsmaten 155m, 2m, vergroeiingen in de rug, amputatie van de ledemaat, wiplash bijvoorbeeld met 3D verstelbare hoofdsteun, etc. een speciaal voor u gemaakte en op uw eigen lichaam aangepaste stoel.
Aangepaste Bureaustoel vergoeding UWVHennekes 0182-554704.
This is a placeholder. Aangepaste Bureaustoel vergoeding UWV. Vergoedingen van aangepaste Bureaustoel door UWV. Er zijn diverse mogelijkheden voor een vergoeding. Een aangepaste bureaustoel is specialistisch maatwerk. De werkgever heeft uiteraard een belang bij het vergoeden van een dergelijke stoel.
Subsidie aanpassingen op de werkplek Ondernemersplein.
Dan kunt u als werkgever een vergoeding krijgen om hem in dienst te houden. U krijgt subsidie voor bijvoorbeeld een aangepast toilet, een traplift of een aanpassing van de werkplek. Er is ook een subsidie voor voorzieningen als een aangepaste bureaustoel of een brailleleesregel.
Aanpassingen bij het zitten.
de zitting lang genoeg is, zodat uw bovenbenen voldoende steun hebben. er geen verdraaiing in uw rug is. uw beeldscherm op de juiste hoogte staat, zodat u recht vooruit kunt kijken. Voor uw werk kan een aangepaste bureaustoel nodig zijn.
Ergonomisch maatwerk Ergonomie Specialist.
Aangepaste werkplek, aangepaste bureaustoel, aangepaste stoel. Niet iedereen is hetzelfde en ook werkplekken verschillen in hoge mate van elkaar. Daarom leveren wij naast onze gewone collectie ook maatwerk. Vaak zorgt een kleine aanpassing al voor een groots effect waardoor maatwerk niet duur hoeft te zijn.

Contacteer ons