wat is andullatie therapie

Meer resultaten voor wat is andullatie therapie

Andullatie Wikipedia.
Andullatie of andullatietherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij mechanische trillingen in combinatie met rood en infrarood licht gebruikt worden om lichaamscellen te stimuleren en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning. Het essentiële instrument is een andullatiematras. De term andullatie" is beschermd en wordt gepromoot door de firma Home Health Products HHP.
Andullatie Bron van gezondheid!
Andullatie combineert mechanische vibraties en infraroodwarmte en stimuleert de essentiële basisorganismen van het menselijk lichaam. De wetenschappelijke informatie en onderzoeken door wetenschappelijke instellingen naar Andullatie, kan u terugvinden op de website van de International Association of Andullation Technology www.iaat.eu. Basisprincipes van Andullatie.
Andullatie-therapie Artrose, Ervaringen, Vergoeding.
Het kan wel helpen om de pijnklachten te verminderen. Wat is andullatie-therapie nu precies? Andullatie is een biofysische therapie die al meer dan tien jaar wordt toegepast om chronische pijn te verlichten. De werking berust op een combinatie van wisselende en pulserende trillingen en infrarode dieptewarmte.
Fibromyalgie Oorzaken, Symptomen van Fibromyalgie hhp.be.
Of lees meer over: Fibromyalgie. Lees wat onze klanten met deze aandoening te zeggen hebben.: Katrin biedt Andullatie aan als toemaatje aan trainingsdeelnemers. Yvette De Corte. Gaandeweg kreeg ik meer energie en zin om iets te doen. Ook mijn man gebruikt de matras voor zijn rug. Joseph's' mobiliteit is verbeterd dankzij Andullatie.
De zin en onzin van andullatie Weg met rugpijn.
Dit kost je 10 voor de kersenpitkussentjes en hoogstens wat van je kostbare tijd. Indien het lukt om leuke dingen te doen, zaken waarvan je kan van genieten, gaat dit ook al pijnstillende endorfines vrijgeven. Zoek een echte oplossing voor je rugprobleem. Andullatie kan een mooie aanvullende therapie zijn. Het zal de positieve effecten van andere therapieën ondersteunen. Maar het is geen opzichzelfstaande behandelingsmethode.
ALLE KINESITHERAPEUTEN www.hhp.be.
Sabine had de therapie leren kennen via een fibromyalgiepatiënt die in het bezit was van een matras. Enkele maanden geleden zag ze een banner op internet waarin een infosessie over Andullatie aangekondigd werd in haar buurt. Ze ging er heen vergezeld van een andere fibromyalgiepatiënt. Beiden probeerden ze de matras uit en waren er zeer tevreden over. Ze beveelt de matras aan iedereen aan. In haar praktijk is Andullatie een pluspunt, een extra. Frank" Grouwels gebruikt andullatietherapie zowel preventief als genezend. Zijn praktijk wordt bezoch" Lees meer. Frank Grouwels gebruikt andullatietherapie zowel preventief als genezend. Zijn praktijk wordt bezocht door patiënten die verschillende diagnoses kregen. Frank onderzoekt altijd eerst voor welke diagnose hij andullatietherapie best kan gebruiken. Het belangrijkste effect van andullatietherapie is spierontspanning. Hij laat zijn patiënten ontspannen om nadien beter de manipulaties uit te voeren. Anderzijds bevordert Andullatie ook de doorbloeding, wat pijnstillend werkt.
Werkt andullatietherapie bij fibromyalgie en andere chronische aandoeningen? Reumatoïde Artritis Liga vzw.
Theoretisch kunnen trillingen wel gevaarlijk zijn voor mensen met hart of bloedvatproblemen, recente breuken of schroeven of platen in het bot 3. Wat de zogenaamde heilzame effecten betreft, nemen wetenschappers afstand: er is tot op heden geen enkel bewijs voor de genoemde gezondheidsbeweringen. Op diverse websites die andullatietherapie aanbevelen, lezen we bovendien dat andullatie geen behandeling is op zich en geen arts kan vervangen, waarmee de verdelers zich juridisch indekken tegen klachten van ontgoochelde klanten.
andullatie gevaarlijk? ontdek hier 3 belangrijke tips!
Maar wat is andullatie therapie nu precies? Ontdek zelf hoe ik na jaren van pijn me weer goed voel en terug een volwaardig sociaal en professioneel leven heb dankzij andullatie therapie. I k heb NIET leren leven met pijn dankzij andullatie!
Andullatietherapie: wat is dat? Marouschka BeckersPraktijk M. Beckers.
Andullatietherapie: wat is dat? Andullatie is een niet-medicamenteuze, compleet pijnloze en niet-invasieve methode die via de massage matras veel klachten bij meerdere chronische aandoeningen verzacht. Gedurende de massagesessies van 25 minuten ervaart de patiënt zowel warmte via infrarode straling, als masserende trillingen doorheen het lichaam.

Contacteer ons